dissabte, 28 d’octubre del 2017

Moments difícils i esperançats

 Amic,

Dissabte passat vaig començar a escriure’t i era tan diferent el que et deia i el que et dic avui que és quan més m’adono de la gravetat dels fets que han passat, tant que ens han canviat la perspectiva. No cal rememorar-ho, malauradament tot és massa viu en la nostra ment i en el nostre cor.

Aleshores et deia “no sé que passarà diumenge però avui em sento feliç. Feliç de la resposta de la gent, de les persones de diverses edats, de tots els barris i de totes les poblacions i que s’expressen en llengües diferents, que tenen distintes formes de pensar i d’entendre la vida però totes amb plena consciència del moment històric que vivim. Sóc feliç de compartir la joia, l’entusiasme i la serenitat de totes elles. Ja hem guanyat.”

Avui t’he de dir que encara que ho han intentat, no ens han pres l’esperança; hem sentit indignació i ràbia i impotència davant la brutalitat, hem perdut la innocència, però més que mai tenim confiança en el futur.

Res ha estat en va, hi ha reacció i empenta per fer un pas més. I el farem.
I sabem que no serà fàcil, però constatem que hi ha una joventut que avança inexorable i que ens encomana la seva força i fa desaparèixer les nostres pors. Sabem que res ens farà recular i palpem la voluntat i la determinació de tirar endavant.

Avui, més que ahir, podem dir: No morirà l’esperit de Catalunya.

Una abraçada amb l’ànima adolorida i el coratge renovat,

Rosa Bruguera

Barcelona, 5 d’octubre del 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada